Společnost Sony uvolňuje novou verzi softvéru pro Play Station 4. A po dlouhé době jsme se konečně dočkaly češtiny jako jednoho ze systémových jazyků. Není to však všechno, update přinese spoustu dalších vylepšení.

Budete si moci přidat rodinného příslušníka. To pomůže v hlídání dětských účtů. Doposud jste mohli sledovat pouze ověřené uživatelské účty. Nově dostanete možnost sledování všech uživatelů.  V rychlém menu se začnou zobrazovat upozornění. Jak již bylo zmíněno, do systémových jazyku přibyde Čeština spolu s dalšími jazyky jako je například Maďarština, Rumunština a Řečtina. Streamovat půjde i v 1080p při 60fps, ale pouze když vlastníte PlayStation 4 Pro a využíváte Twitch. Nejúžasnější novinka je ale přidání hodin. Uživatelsky se taky zlepší Spotify, kde se niní budou ukazovat písničky a seznamy skladeb co zrovna hrají.

 Novinek bylo přidáno mnohem více. Tohle jsou dle mého ty nejzajímavější a nejpodstatnější. Pokud se budete chtít podívat na všechny tak máte možnost zde. Update bude velice objemný, ale mě zajímá jestli vám ještě něco chybí nebo naopak překáží. Napište nám to do diskuze pod článkem.

edit. Novou verzi softwaru pro PlayStation 4 si můžete již stáhnout na stránkách výše uvedených v posledním odstavci.