Po náznacích na Twitteru vývojářů z Frontier ve formě obrázků s chrámy a lamou, jsme se konečně dočkali oficiálního oznámení DLC balíčku pro poměrně čerstvý titul Planet Zoo. Tento DLC balíček se má zaměřit na Jižní Ameriku a v herních obchodech by měl být dostupný již 7. 4. za 10,99 dolarů/eur. Vyjde tedy ve stejný den jako aktualizace 1.2.

Teď už k samotnému obsahu balíčku. DLC by mělo do hry přinést 250 zcela nových budov, scenérií a vegetace pro vaši zoo, což je oproti předešlému arktickému s 200 menší navýšení. Především se potom můžete těšit na další zajímavá, roztomilá, ale i nebezpečná zvířata. Zde jsou:

Jak bude tento DLC balíček přijat hráči, je už sporné. Od vydání hry se totiž dočkali pouhých devíti zvířat (z nichž jedno je výstavní zvíře) rozložených do dvou DLC balíčků za celkem 21 dolarů. Poslední DLC navíc vyšlo před dlouhými třemi měsíci. Samozřejmě tyto expanze přinášejí mnoho dalšího, ale zvířata jsou nejčastějším důvodem, proč si je hráči kupují. Je tedy velká škoda, že jim vývojáři nevěnují větší pozornost.

Hra Planet Zoo vyšla na PC s českými titulky.