Pokračování špionážní strategie vyjde na konzole. Evil Genius 2 si budou moci zahrát majitelé Xboxu One, Xboxu Series X/S, PlayStation 4 a PlayStation 5 od 30. 11. letošního roku. Ve stejný den se hra objeví v předplatném Xbox Game Pass.

O vydání pro NIntendo Switch informace nejsou. Pokud byste si chtěli Evil Genius 2 zahrát na cestách, tak by k tomu mohl dobře posloužit chystaný Steam Deck od Valve.

Kdo si Evil Genius 2 na konzole předobjedná, ten obdrží tři jedinečné herní bonusy pro své doupě zla.

Vaším cílem ve hře je stát se pánem zla a ovládnout svět. Na svém ostrově budete stavět mnoho rozličných budov, například kasino. Když uvidíte, že lidé nedělají to, co chcete, můžete se procházet po základně a speciálními schopnostmi donutit své přisluhovače k práci.

Nechybí ani výroba zbraní hromadného ničení. Projektů tohoto typu bude více a bude nutné je řádně otestovat, abyste dokázali vyvinout zbraň tak smrtící, že se všechny vlády světa začnou bát a předají vám svou moc. To ale nebude jen tak. Nejprve musíte budovat svou základnu, trénovat své miniony a bránit se. Důležité je, že si vyberete svůj ráj a vše můžete dělat po svém. Tím definujete svůj herní styl.

Fanoušky potěší přítomnost známých tváří z prvního dílu. Od té doby ale uplynulo hodně času, tak se nelekněte, že jsou starší.