Hráči American Truck Simulatoru budou mít hezčí víkend. Dnes se dozvěděli dobrou zprávu. České studio SCS Software je v závěrečné fázi vývoje nového placeného rozšíření, odstraňují se chyby a umísťují se poslední věci do mapy.

V týmu si jsou už jisti a slibují, že Oklahoma bude dostupná od 1. 8. letošního roku. Cena by měla být 11,99 eur (cca 290 Kč) stejně jako v případě jiných rozšíření mapy. I když Texas stál a nadále stojí 17,99 eur (cca 433 Kč).

„Děkujeme vám za podporu a těšíme se, že vás brzy přivítáme za hranicemi státu. Oklahoma je rozmanitý stát utvářený svou historií a průmyslem,“ dodávají vývojáři.

V Oklahomě vás čekají velkolepé americké dálnice, které se táhnout přes kopce s temně rudou skálou, až po města plná kultury, památek a příležitostí pro kamioňáky. Zatím se podívejte se trailer a nové obrázky.

Další zastávkou American Truck Simulatoru je Kansas, slunečnicový stát s malebným venkovem. Základní verze hry obsahuje Kalifornii, Nevadu a Arizonu. Za příplatek potom jsou New Mexico, Oregon, Washington, Utah, Idaho, Colorado, Wyoming, Montana, Texas a nyní Oklahoma.