Společnost Sony slaví první rok s novými tarify předplatného PlayStation Plus. U té příležitosti se ohlíží za 12 měsíci a přináší zajímavou infografiku.

Dozvěděli jsme se, že nejlepšími třemi hrami v herním katalogu PS Plus, který je dostupný pro PS Plus Extra a PS Plus Premium, byly Stray, Spider-Man Miles Morales a Ghost of Tsushima. Toto samurajské dobrodružství od tvůrců série inFamous bylo také nejoblíbenější hrou mezi lovci trofejí.

4,602 milionu metrů je celková vzdálenost, kterou Aloy uletěla ve hře Horizon Forbidden West. Ta byla do PS Plus přidána teprve v únoru tohoto roku.

Hráči nejvíce hráli franšízy God of War, Resident Evil a The Last of Us. Další nejoblíbenější hrou mezi lovci trofejí byl remaster God of War 3. Tentokrát v rámci katalogu klasik.

V rámci oslav Sony pořádá slevy pro předplatitele a rozdává avatary znázorňující slavní hrdiny z Uncharted: Legacy of Thieves, Ratchet & Clank: Rift Apart, Kena: Bridge of Spirits, Tchia a Horizon Forbidden West. Kód pro aktivaci je: DFPX-HA4L-QDFP. Počítač a mobil si zase můžete vyzdobit slavnostní tapetou PlayStationu.

Vše najdete na oficiálních stránkách PlayStation Plus v češtině.