Studio Movie Games oznámilo, že jejich nový okultní horor se silným nádechem erotiky, nazvaný Lust from Beyond, vyjde již letos v září. Hra se bude odehrávat ve stejném univerzu, jako její předchůdce s názvem Lust for Darkness. Pokud jste s touto hrou měli již čest, tak určitě víte, že toto zajímavé univerzum je silně inspirováno prací spisovatele Lovecrafta nebo malíře Zdzisława Beksińskiho. A to je jasná známka toho, že nás čeká řada znepokojujících scenérií a zážitků.

K pochopení příběhu Lust from Beyond nebudete muset dohrát předchozí hru z roku 2018. Jedná se tedy o samostatný příběh. Ten se bude točit okolo knihovníka Victora Hollowaye, jehož sužují temné vize. Aby je pochopil, přidá se do kultu chtíče, aby rozluštil tajemství svých vidění. Hlavní postava se samozřejmě učí žít život v kultu a po čase se začne ztrácet ve svých rouhačských a sexuálních zvycích. Nakonec se hlavní protagonista propadne do světa Lusst'ghaa, což je místo plné extáze za hranicí naší reality.

Přečtěte si také: Steam Link nyní dovede streamovat hry z vašeho PC do headsetů Meta Quest

Čekají nás odvážná erotická témata spojená s hororovým příběhem z pohledu hlavní postavy, Victora zvaného “Seeing One”. Hra nabídne i akční pasáže, jelikož kromě útěku a schovávání bude náš knihovník schopen používat nůž nebo pistoli. 

Originální a zároveň trochu šokující mechanikou jsou interaktivní sexuální scény, které byly nahrávány pomocí motion capture. V určitých pasážích hry budete mít možnost sexuální interakce s členy kultu. Pokud se vám do toho bude chtít, spustí se minihra, jež vám dovolí ovládat pohyby hlavní postavy. Cílem je dosáhnout rytmických pohybů s vaším partnerem, tudíž nesmíte být ani moc rychlí, ani moc pomalí...prostě tak akorát. Autoři si však uvědomují, že se už tak moc nejedná o hru, ale spíš o virtuální pornografii, proto jsou všechny tyto scény zcela dobrovolné a pokud by vás to nějak uráželo, nemusíte se těchto “rituálů” účastnit. 

Pokud vás o této odvážné hře zajímá více, určitě navštivte jejich kickstarterové stránky, kde nás pravidelně informují o čerstvých novinkách. No a chcete zjistit, jaká hra ve skutečnosti bude, můžete si vyzkoušet hratelný prolog, který si pro nás vývojáři připravili. Zahrát si jej můžete zdarma na Steamu, kvůli věkové hranici však musíte být přihlášeni. Lust from Beyond vychází 24. 9. na PC.