SCS Software se pochlubili novými obrázky, které ukazují nadcházející dvě rozšíření mapy American Truck Simulatoru. Podíváme se do několika zajímavých měst Arkansasu a na truck stopy v Nebrasce.

První galerie je věnována městům ve státě Arkansas. Jedním z nich je Texarkana stojící mezi Texasem a Arkansasem. K pozoruhodným památkám patří banky v arkansaské polovině a továrna na pneumatiky. Texarkana je známá svou živou kulturní scénou, která nabízí směs texaských a arkansaských vlivů. Aby hráči v American Truck Simulatoru mohli obdivovat tohle město, musí mít texaské i arkansaské DLC.

To malé městečko Harrison je zasazené do malebné arkansaské krajiny a nabízí půvabné centrum. Jeho bohatou historii dokládá radnice, historický hotel, nemocnice a banka. Na předměstí najdete sklady a továrny specializující se na výrobu nápojů a nábytku.

Jonesboro je jedním z větších arkansaských měst a může se pochlubit centrem plným památek, včetně kostelů, soudní budovy a malebných obchůdků. Jako řidič kamionu tady najdete velké skladiště a zpracovatelský závod na rýži.

Město Pine Bluff, které se nachází v blízkosti řeky Arkansas, nabízí malebný výhled a možnost prozkoumat přilehlý říční přístav. Pamětihodnosti, jako je budova soudu a jezero Saracen, dodávají krajině města nádech historie. Pine Bluff zajišťuje všestranné zážitky a plynule spojuje krásy přírody s divy průmyslové krajiny.

Vývojáři z pražského studia odhalují, že v Nebrasce najdeme téměř 30 pečlivě navržených zastávek pro kamiony. Každá z nich má přispívat k jedinečné atmosféře státu. Při své cestě narazíte na malé i velké truck stopy vhodné pro doplnění paliva, údržby vozidla a odpočinku.

Ani jedno DLC nemá stanovené datum vydání. Očekává se, že budou dostupná v letošním roce. American Truck Simulator si můžete zahrát na PC a obsahuje české titulky.