Byť již v průběhu vývoje Zaklínače 3: Divoký hon (The Witcher 3: Wild Hunt, chcete-li) unikly na internet interní dokumenty, jež v určitých ohledech nastiňovaly prvotní plány pro čtvrtou hru z tohoto universa, nikdo nic nepotvrdil, ani nevyvrátil. Sami vývojáři časem řekli, že by byla škoda, kdyby se svět Zaklínače časem nerozšířil. Každopádně prozatím to jsou prázdná slova, z nichž toho moc nepobereme.

CD Projekt se nyní soustředí pouze a jenom na Cyberpunk 2077, jeho další RPG titul, jenž by měl být ještě převratnější než Divoký hon. Řekl to sám dabér Geralta z Rivie, Doug Cockle. "O Zaklínači 4 nic nevím. Vím, že se teď (vývojáři) plně soustředí na Cyberpunk," sdělil Cockle na akci EGX 2017. Jelikož Cockle spolupracuje s CD Projekt přes 10 let, neměl by existovat důvod nevěřit mu. Anebo je vázán silnou mlčenlivostí, kdo ví. 

Jestli Cockla náhodou nepotkáme aspoň v tom Cyberpunku, třeba ve formě easter eggu, zatím také není známo. Cockle řekl, že se o tom s vývojáři sice bavil, ale pouze na takové vlně pokecu nad pivkem. Cyberpunk 2077 by měl vyjít do roku 2021. 

Cockle si mimo to zažertoval na téma natáčení sexuálních scén, které ze zmíněného videa byly a jsou žhavě diskutované téma na internetu: "Je to, jako by vás máma nachytala při masturbaci. Ale je to sranda." A sranda během práce musí být!