O víkendu sice má svítit sluníčko, ale karanténa nás nutí zůstat doma. Pokud se budete nudit, můžete využít příležitosti a v rámci Steamu si zahrát hned 8 her zdarma na svém počítači.

Do akce je zapojena komiksová střílečka Borderlands v kompletní edici, dobře přijatá strategie Total War: Warhammer II, multiplayerová bojovka Absolver, Beat Hazard 1 a 2, Devolver Bootleg, Pride Run a severská strategie Northgard s Vikingy.

Všechny hry najdete na Steamu a Borderlands Game of the Year Enhanced můžete hrát až 6 dnů zdarma. Plus většinu titulů je možné nyní koupit ve výrazné slevě.

"Objevte kooperační střílečku s kořistí, která to všechno začala, s plným pytlem obsahu a vylepšení! Používejte bambiliony zbraní jako jeden ze čtyř nemilosrdných žoldáků, z nichž každý má jedinečné RPG schopnosti. Vydejte se na opuštěnou planetu Pandora, kde vládne bezpráví, a hledejte výkonnou mimozemskou technologii: Vault. Díky novým zbraním, vylepšení grafiky, všem 4 přídavným balíčkům a dalšímu obsahu si užijte oceňované FPS/RPG sólo nebo společně s kamarády!" dočteme se na Steamu v popisku Borderlands Game of the Year Enhanced.

Na Epic Games Store si zase můžete vyzvednout hry Just Cause 4 a Wheels of Aurelia. Obě hry vám zůstanou v knihovně, stačí si je aktivovat do 23. 4.

Dnes ještě můžete využít nabídku Ubisoftu a získat na Uplay zdarma Assassin's Creed 2. Také napořád.