Studio Counterplay Games odhalilo minimální a doporučené systémové požadavky PC verze nadcházející looter-slasher akce Godfall. Pokud si budete chtít hru zahrát a máte starší počítač, možná budete muset sáhnout po nové grafické kartě.

HW požadavky byly zveřejněny na oficiálním twitterovém účtu hry. Godfall vyžaduje alespoň AMD Ryzen 5 1600 nebo Intel i5-6600, 12 GB RAM a grafickou kartu AMD Radeon RX 580 (8 GB) nebo NVIDIA GeFORCE GTX 1060 (6 GB). Jak vidíte, i minimální požadavky jsou docela vysoké. Vývojáři vysvětlují, že je to z důvodu toho, že tahle hra je next-gen.

U doporučených požadavků je uváděn minimálně AMD Ryzen 5 3600 nebo Intel i7-8700, 16 GB RAM a grafická karta AMD Radeon RX 5700 XT (8 GB) nebo NVIDIA GeFORCE GTX 1080 Ti (11 GB).

Bohužel nevíme, kolik místa bude Godfall vyžadovat na disku. Místo toho byl ale ve spolupráci s AMD zveřejněn nový trailer (úplně nahoře). Ten má necelé čtyři minuty a ukazuje, co můžeme od tohoto titulu čekat.

Přečtěte si také: Godfall se představuje samotnou podstatu akčního RPG zaměřeného na loot

Níže se můžete podívat ještě na představení Vertiga, což je jeden ze speciální obleků Valorplate. Díky tomuto konkrétnímu brnění bude váš bojovník připomínat hmyz, respektive mouchu. Specifické vlastnosti odhaleny nebyly, ale každý Valorplate má být jiný.

Godfall vychází 12. 11. pro PC a PlayStation 5. Hra je dostupná výhradně na Epic Games Store