Společnost Microsoft během Tokyo Game Show 2023 uspořádá velkou prezentaci. Japonský veletrh se bude konat koncem tohoto měsíce a prezentace Microsoftu se zaměří na nové informace o hrách od Xbox Game Studios a Bethesda Softworks, stejně tak máme vidět kreativně rozmanitou sbírku her od tvůrců převážně z Japonska a celé Asie. Součástí budou ještě novinky o vzrušujících nových hrách, které se dostanou do předplatného Game Pass.

Pokud chcete prezentaci sledovat živě, vysílat se bude 21. 9. od 11:00 našeho času na oficiálním kanálu Tokyo Game Show na YouTube a také na vybraných sociálních kanálech Xboxu. Linky budou upřesněny později.

Microsoft se chce více prosadit v Japonsku a ukázat místním hráčům výhody konzolí Xbox Series X a S. Lze tak očekávat zejména hry zaměřené na tyto hráče. Nicméně, ukázat se klidně může Senua's Saga: Hellblade 2 od Ninja Theory, nové Fable, případně nový projekt od místního studia Tango Gameworks, které vytvořilo sérii The Evil Within, střílečku Ghostwire: Tokyo a netradiční Hi-Fi Rush.

V minulém roce Microsoft s Bethesdou na stejném místě oznámil, že do Game Passu míří Assassin's Creed Odyssey, Ni no Kuni: Wrath of the White Witch Remastered a Deathloop.