Tak se zdá, že spekulace o vydání Nintenda Switch 2 mohou skončit. Společnost Altec Lansing totiž oznámila svůj nový produkt a u něj uvedla i měsíc, kdy vyjde nová konzole japonské společnosti.

Nintendo Switch 2 má podle tiskové zprávy vyjít v září/september letošního roku. V tento měsíc totiž plánuje vydání svého softwaru, které se shoduje s termínem uvedení Switche 2 na trh.

GameShark vyráběl cheatovací kódy pro různá zařízení. Nyní se transformoval a jako AI Shark má nabídnout software s umělou inteligencí, který má pomáhat hráčům se zlepšovat. Software není určen k podvádění a jeho cílovou skupinou jsou příležitostní hráči.

O Switchi 2 se začalo více mluvit v posledních měsících. Řada insiderů a novinářů zmiňovala jako rok vydání ten letošní. Nedávno se na internetu objevila údajná specifikace.

Celou tiskovou zprávu AI Sharku najdete zde.

Aktualizace: Do celé záležitosti se vložil Jason Schreier z agentury Bloomberg. Jemu zástupci Altec Lansing vysvětlili, že září je pouze odhad. Ať už mají informace od Nintenda, nebo ne, tak bude nejlepší počkat na oficiální oznámení od japonské společnosti.

Možná to firma Altec Lansing udělala schválně, aby se o AI Sharku začalo mluvit.