Když se řekne farmaření, většina si vybaví úspěšnou sérii Farming Simulator. Věřte ale, že to není jen tahle značka. Farmařit totiž můžete také v novém hitu Manor Lords, kde stavíte středověké město a válčíte, nezapomenutelném dobrodružství Stardew Valley nebo ve strategii Pioneers of Pagonia, jež útočí nejen na nešťastné fanoušky The Settlers.

Přesně tyhle a další hry jsou ve slevě v rámci festivalu farmaření na Steamu. Novější i starší díly Farming Simulatoru doplňuje novinka Lightyear Frontier na mimozemské planetě za 19,99€, středověká strategie Manor Lords za 29,99€, Ranch Simulator za 9,99€, Pioneers of Pagonia za 25,49€, Settlement Survival za 9,23€ nebo rybaření v Call of the Wild: The Angler za 11,99€.

To už je sice vzdálené farmaření, ale proč ne. To samé Rune Factory 3 Special za 19,99€, Harvestella za 29,99€, úspěšná budovatelská strategie The Wandering Village za 18,74€ či Harvest Moon: The Winds of Anthos za 39,19€. Naopak život zemědělce vám skvěle ukáže velmi kladně hodnocený Farmer's Life za 11,70€, kde se ponoříte do rustikálního kouzla venkovského života.

Pokud si plánujete něco koupit, tak si Steam peněženku můžete během minuty nabít přes kupon na Herní-kupony.cz. Nepotřebujete platební kartu. K platbě můžete využít online převod, běžný převod, můžete zaplatit pomocí mobilního telefonu přes SMS nebo hotovostí na terminálech Sazky. Kupon dorazí hned na e-mail.