Článek vznikl v rámci placené spolupráce: Velké slevy na PlayStation Store se pomalu, ale jistě blíží ke konci. Nezmeškejte možnost koupit videoherní hity za lepší cenu. Ve slevě je například akční adventura God of War Ragnarök s českými titulky, lokalizované závody Gran Turismo 7, Star Wars Jedi: Survivor v Deluxe Edition nebo výpravné fantasy Hogwarts Legacy ze světa Harryho Pottera také v Deluxe Edition.

Pokud nemáte platební kartu, bude se vám hodit rychlé, snadné a bezpečné dobití PlayStation peněženky kuponem od Herní-kupony.cz. Kupon dorazí hned. K platbě můžete využít online převod, běžný převod, můžete zaplatit pomocí mobilního telefonu přes SMS nebo hotovostí na terminálech Sazky. Vybrat si můžete kupon za 100, 200, 500, 1000 a 2000 Kč.

Herní-kupony.cz jsou oficiálním prodejcem PlayStation peněženky, mají ceny bez navýšení a spolehnout se můžete na českou zákaznickou podporu.

Jaké další tituly jsou v PlayStation Store ve slevě? Doporučujeme samurajskou akční adventuru Ghost of Tsushima, Spider-Man: Miles Morales, Spider-Man v GOTY edici, Dying Light 2: Stay Human nebo A Plague Tale: Requiem. Všechny tyhle hry mají české titulky.

Pokud toužíte po něčem napínavém až hororovém, tak je tady Resident Evil Village a remake Dead Space. Hráče prahnoucí po taktice zase potěší Aliens: Dark Descent ve stylu XCOMu. Budovatele Jurassic World Evolution 2 a Planet Coaster, zatímco off-road nadšenci budou vrnět blahem u simulace SnowRunner, která má české titulky.

Slevy v PlayStation Store končí 16. 8. 2023.