Článek vznikl v rámci placené spolupráce: Už za dva dny vychází zajímavě vypadající akční RPG titul Atlas Fallen, který si budete moci zahrát na PlayStationu 5, Xboxu Series X/S a PC s českými titulky.

Ve hře od studia Deck13 povstanete z prachu a osvobodíte lidstvo od útlaku zkažených bohů. „Brázděte písky věčné země plné dávných nebezpečí, tajemství a záblesků minulosti,“ láká popisek.

„Lovte legendární monstra, používejte mocné zbraně měnící svoji podobu a ničivé schopnosti na bázi písku ve spektakulárních bojích se supersilami. Zaměřujte se na nepřátele, sbírejte jejich esence a utvořte si vlastní herní styl, abyste mohli pro lidstvo nastolit novou éru ať už v plně kooperativní, či sólové příběhové kampani.“

Za předobjednávku Atlas Fallen ve verzi pro PS5 a Xbox Series X/S získáte zajímavé a lákavé dárky. Je tady bandana potištěná ruinami ze hry, stylový náramek s logem hry, fan plakát, pestrobarevná sada pohlednic s artworky ze hry a digitální bonus Ruin Rising Pack. Díky němu se stanete skutečným šampionem lidstva s novými exkluzivními Ruin Rising Armor Dyes a ovládnete moc písku s bonusovým skinem Nyaal’s Wrath Gauntlet.

Vydavatelem Atlas Fallen je Focus Entertainment, společnost, která stojí za úspěšnými hrami jako SnowRunner, A Plague Tale: Requiem, Aliens: Dark Descent, Atomic Heart nebo Evil West.