Článek vznikl v rámci placené spolupráce: Chcete potěšit svého blízkého, který je vášnivým hráčem? Pak se přestaňte trápit, protože na Givery.cz najdete skvělé dárky pro gamery a geeky.

Na výběr je mnoho herních poukazů, které nezklamou ani ty nejnáruživější pařmeny. Pro PlayStation hráče můžete vybírat mezi dárkovým poukazem na dobití PlayStation peněženky nebo členstvím PlayStation Plus se spoustou exkluzivních výhod. Pro majitele Xboxu je určen poukaz na členství v Xbox Game Pass nebo univerzální poukaz na dobití Xbox peněženky.

PS Plus a Xbox Game Pass otevírá dveře k nepřebernému množství zajímavých her a speciálním slevám pro další hry a dodatečný obsah.

Ani na počítačové hráče, případně milovníky Nintenda, se nezapomíná. Ti si jistě pohodlně vyberou z bohaté nabídky obchodu Xzone. A sortiment samozřejmě nekončí jen u her. Skvělými dárky pro hráče her mohou být i různé sběratelské předměty jako jsou figurky, dále tematický merch nebo klidně i deskové hry!

Givery.cz spolupracují se všemi obchody a společnostmi v nabídce. Díky tomu jsou všechny dárkové poukazy k dostání za stejnou cenu jako zboží u prodejce. Při nákupu produktů neplatíte žádné skryté poplatky a máte jistotu, že zboží, které zakoupíte, má oficiální licenci. A kdyby byl nějaký problém, vždy se můžete spolehnout na českou zákaznickou podporu.