Příběhová superhrdinská akce Wonder Woman byla oznámena už v prosinci roku 2021, tedy skoro před dvěma lety, ale informací je bohužel stále málo. I proto je tedy náznak čehokoliv souvisejícího s charakterem titulu pro fanoušky DC univerza zcela klíčový.

Mnohé z nich nedávno vystrašila spekulace o tom, že Wonder Woman bude vyvíjena jako live service hra. Nasvědčoval tomu inzerát studia Monolith Productions, jehož cílem bylo najít vedoucího programátora, který má zkušenosti právě s udržováním live service produktu.

To by navíc dávalo smysl i s ohledem na nedávno představené plány společnosti Warner Bros., které se koncept live service zlíbil natolik, že jej chce implementovat do svých největších značek.

Z dlouhodobého hlediska totiž mohou live service hry generovat větší příjmy. U multiplayerových titulů to skutečně vychází a hráči si na to již tak nějak zvykli, ale cpát battle pass, sezóny a plno mikrotransakcí do singleplayerových her je spoustě hráčů proti srsti.

Warner Bros. však naštěstí odmítl, že by se měl vývoj Wonder Woman ubírat tímto směrem. Ve vyjádření pro zahraniční server IGN uvedl, že se mají tvůrci zaměřit přímo na singleplayer jako takový.

„Wonder Woman je akční adventura pro jednoho hráče odehrávající se v dynamickém otevřeném světě. Tento zážitek z pohledu třetí osoby umožní hráčům stát se Dianou z Themysciry a představí originální příběh zasazený do univerza DC, přičemž bude obsahovat i systém Nemesis. Wonder Woman není koncipována jako live service,“ uvedl Warner Bros.

Zatím není jasné, kdy se Wonder Woman dočká svého vydání. Očekává se, že se nové informace dozvíme 8. 12. na The Game Awards 2023.