Rádi hrajete hry? Máte Nintendo Switch? No hurá! Teď nastává vaše šance. Zapojte se do Nintendo soutěže a vyhrajte nějaké hezké ceny pro vaše blízké nebo i pro sebe. Ideální dárek pro tyto Vánoce.

Jak že soutěžit? Je to jednoduché! Stačí vyfotit sebe a své blízké při tom, jak si užíváte hraní na Nintendo Switch konzoli a postnout tento obrázek na sociálních sítích! Představivosti se meze nekladou. Vyberte si nejoriginálnější místo a událost, při které tuto fotku vyfotíte. Doma s rodinou? Na pivu s kamarády? Ve škole se učiteli? Je to pouze a jenom na vás! Důležité je jenom to, kam fotku pošlete. Máte celkově tři možnosti:

  • Facebook - vložit fotku či video do komentářů zde nebo na svůj profil (pozor na to, aby fotka byla veřejná) s hashtagem #MujSwitch
  • Twitter - postni tweet s hashtegem #MujSwitch v textu tweetu
  • Instagram - zveřejni fotku s hashtagem #MujSwitch

A co vlastně můžete vyhrát? Kromě možnosti ukázat se na propagačních materiálech k Nintendo Switch, můžete vyhrát i tyto ceny:

  • 1. místo - Nintendo Switch konzole, Nintendo Switch obal Super Mario Odyssey, hra Super Mario Odyssey a hra The Legend of Zelda: Breath of the Wild
  • 2. místo - Nintendo Switch Pro Controller, Nintendo Switch obal Super Mario Odyssey, hra Super Mario Odyssey a hra The Legend of Zelda: Breath of the Wild
  • 3. místo - hra Super Mario Odyssey a hra The Legend of Zelda: Breath of the Wild

Soutěž končí 2. ledna 2018 v 23:59 a výherci budou ohlášeni 5. ledna 2018 na oficiální Facebook stránce Nintendo CZ. Kompletní pravidla naleznete na tomto odkazu. Můžete zde nalézt i kompletní znění soutěže a další podrobnosti.

Takže šup do toho! Soutěž je určitě zajímavá a těšíme se i my v Indianovi na vaše výtvory :). Už jste se zapojili, nebo se zapojíte? Sdělte nám své nápady na fotku do komentářů!