Server Mod DB tradičně přináší seznam nejlepších modifikací roku. Loni první místo získala legendární modifikace Age of the Ring, kterou následovaly Mental Omega a Project Reality. Letos se nejlepší modifikací stala práce polských fanoušků pro Gothic 2, Black Mesa: Blue Shift a Command and Conquer: Generals Evolution.

Podívejte se na celý seznam a zjistěte o modech více informací:

1. THE CHRONICLES OF MYRTANA PRO GOTHIC 2 - THE NIGHT OF THE RAVEN

Uživatelé serveru Mod DB nejlepší modifikací roku 2021 zvolili The Chronicles of Myrtana: Archolos, bezplatný mod pro Gothic 2: Gold Edition. Přináší zcela nový otevřený svět, vylepšené systémy dovedností, herní mechanismy a komplexní příběh. Mod vyšel teprve letos v prosinci a jde o skutečně rozsáhlý mod, který měl překonat pojem totální konverze.

2. BLACK MESA: BLUE SHIFT

Druhý přídavek pro hru Half-Life, původně vyvinutý a vydaný společností Gearbox Software v roce 2001, Half-Life: Blue Shift je návratem do výzkumného zařízení Black Mesa a dalším pohledem na následky incidentu očima nejlepšího přítele Gordona Freemana – Barneyho Calhouna. Tým HECU Collective se postaral o předělávku, jež zůstává co nejblíže původnímu Blue Shiftu a Black Mesa.

3. COMMAND AND CONQUER: GENERALS EVOLUTION

Totální konverze Red Alertu 3. Obsahuje předělané hry C&C Generals/Zero Hour v enginu Red Alertu 3. Nechybí vylepšené mapy, postprocesingové efekty (HDR, CC atd.), částicové efekty a inteligentní adaptivní umělou inteligenci, která reaguje na všechny vaše kroky a přizpůsobuje se jim.

  • 4. Signal Lost pro Half-Life
  • 5. Rise of the East pro C&C: Yuri's Revenge
  • 6. Dark Interval pro Half-Life 2
  • 7. VTMB Unofficial Patch pro Vampire: The Masquerade - Bloodlines
  • 8. X-Ray Multiplayer Extension pro STALKER: Call of Pripyat
  • 9. The End of Days pro C&C: Generals Zero Hour
  • 10. Ashes 2063 pro Doom 2