Nejhůře hodnocená hra loňského roku vyjde na PlayStation 5 a PlayStation 4. Střílečka POSTAL 4: No Regerts se z počítačů rozšíří na konzole od Sony už 21. 3. 2023.

Hra se na konzolích PlayStation pochlubí řadou nespecifikovaných vylepšení. Jistá je podpora ovladače DualSense na PS5.

Doufejme, že autoři nebudou chtít zopakovat fiasko PC verze, která si v recenzích v průměru vysloužila pouhých 30 %. I když na Steamu se hodnocení postupně zvedlo, všechny uživatelské recenze jsou spíše kladné. Ty nedávné naopak smíšené.

U nás Postal 4 obdržel 0/10.

„Konečně může ikonický antihrdina The Postal Dude vzít celý týden útokem, převálcovat konkurenci a rozvrátit samotný koncept tradičního životního stylu od devíti do pěti. S močovým měchýřem připraveným k prasknutí a kompletní sadou cílů, které můžeš řešit s naprostou volností v citlivém, absurdním sandboxu s otevřeným světem,“ dočteme se v tiskové zprávě.

Jak je u kontroverzní série Postal zvykem, čeká vás běsnění, tentokrát napříč fiktivním arizonským městečkem, kde každý den od pondělí do pátku navazuje na předchozí s novými misemi, lokacemi a herními systémy.

Nechybí nejrůznější šílenosti, například házení lidí prchajících z Ameriky přes mexickou hranici prakem o velikosti člověka. Šíření svatého slova bidetu mezi nečistým obyvatelstvem. Obrana proti masožravým buranům, kultistům podporujícím toaletní papír, chamtivým zlatokopům a policii.