„You are not prepared!“ Pokud tomu tak opravdu je a vy nejste připraveni, tak byste to rychle měli změnit. Jde totiž o to, že Blizzard se rozhodl rozšířit World of Warcraft: Classic o první expanzi, která kdy do světa Warcraftu dorazila. Opět se budete moci střetnout s Plamenou Legií a Illidanem Stormragem v rozšíření The Burning Crusade.

K oficiálnímu oznámení dojde dnes v noci v průběhu BlizzConline (zahajovací ceremoniál od 23:00 SEČ), ovšem díky press kitu, který se objevil na internetu, se informace o znovu vydání tohoto slavného rozšíření dostala mezi hráče již nyní. Přesné datum vydání je prozatím neznámé, ale s Plamenou Legií bychom se v Outlandu měli utkat ještě v tomto roce. Je ale dost možné, že přesné datum bude odhalenu během World of Warcraft panelu.

Přečtěte si také: Blizzard se znovu ptal fanoušků na World of Warcraft: The Burning Crusade Classic

S expanzí dorazí stejné věci jako v roce 2007, kdy jste se s rozšířením setkali poprvé. To znamená dvě nové rasy. Alianci podpoří Draenei, zatímco řady Hordy rozšíří Krvaví elfové. Společně s nimi se zvýší maximální úroveň ze šedesáti na sedmdesát a pokusíte se zastavit démony Plamenné Legie v Outlandu. Navíc stejně jako tomu bylo v roce 2007, tak i tentokrát dojde k vydávání obsahu ve fázích. Začne se s Black Temple, následně přibude Zul'Aman a vše zakončí Sunwell.

Blizzard chápe, že někteří jejich hráči raději zůstanou u Classicu, a tak nikoho nebude tlačit k přechodu na The Burning Crusade. Bude totiž záležet čistě na vás, jestli si necháte svou postavu na serveru, do kterého The Burning Crusade dorazí, nebo si svou postavu přeneste na nový Classic server.