Vážení čtenáři a čtenářky, vyslyšeli jsme vaše názory a podle nich předělali náš zvoneček. To byl také důvod, proč v posledních dnech nefungovaly notifikace na nové články.

Abych vám vysvětlil, co se stalo, tak v období vánočních svátků jsme přišli na chybu v našem kódu. Upozornění na nové články nefungovalo pro čtenáře, kteří se zaregistrovali přes jiné sítě (Facebook, Google, Twitter, Discord...) a nemají u nás vyplněné heslo. Tuto chybu jsme opravili a notifikace začaly fungovat pro všechny stejně. Tito uživatelé a uživatelky se ale divili, co to je za novinku a hlasitě ji kritizovali.

Negativní zpětné vazby bylo velké množství, proto jsme se rozhodli systém předělat. Od dnešního rána jsou notifikace zpět. Navíc v nastavení svého účtu najdete možnost si nastavit upozornění podle svého.

Notifikace na nové články jsou pro všechny zapnuty. Pokud vám z nějakého důvodu nevyhovují a chcete zvoneček používat pouze pro upozornění na odpovědi na vaše komentáře, tak stačí nahoře vpravo kliknout na svůj avatar a přejít do sekce nastavení účtu (nebo kliknout tady). Tam dole najdete nastavení webu a možnost vypnout upozornění pro Indian, NerdFix a TechFeed. Případně si můžete nechat upozornění na články pouze pro jeden z našich tří webů.

Na stejném místě najdete změnu zvuku pro upozornění, stejně tak možnost zvukové efekty vypnout.