Jsou to již celé tři roky, kdy 3. 11. vyšlo Planet Zoo, které bylo velmi očekávanou hrou od Frontier Developments po úspěchu jejich simulátoru zábavního parku s názvem Planet Coaster. Pro vývojáře je to tedy skvělá příležitost pro přidání zajímavého nového obsahu zdarma a oznámení novinek.

Kromě několika desítek bug fixů se v aktualizaci s číslem 1.11.2 objevilo i oznámení o začátku prodeje merche pro Planet Zoo. Je libo mikinu s logem, nebo tričko se zebrou? Vše najdete přímo na stránkách hry v sekci MERCH. Kromě toho si můžete na Spotify nahodit srdíčko k jejich zbrusu novému playlistu s hudbou ze hry a jejích DLC a provede vás kolem celého světa.

V aktualizaci přichází nový druh, a to Jelen evropský, kterého můžete rozhodně znát i z našich končin. Tento dárek k výročí je určitě asi tím nejpříjemnějším, protože každé nové zvíře vnáší do hry větší diverzitu. Je to jeden z největších druhů jelenů a pyšní se svým majestátním parožím. Najít ho můžete jak v Evropě, tak v severní Africe a západní Asii. Druh není nijak dotčený, co se ohrožení týče, ale určitě si ho vaši návštěvníci oblíbí stejně jako ostatní druhy.

Poslední drobností, která byla do hry přidaná, jsou zvířecí balónky. Od dnešního dne mají vaši návštěvníci možnost nakoupit si celofánové balónky ve tvaru zvířátek. Ve vašich stáncích Loony Blooons naleznou opici, žirafu nebo pandu červenou. Nově si také ve svých reprácích po celé zoo můžete pouštět oficiální soundtracky, a to včetně těch z DLC.

Napište nám do komentářů, zda jste si již jelena přidali do své sbírky a jestli se vám líbí nové balónky.