Léto už je v plném proudu a kromě pocení a teplých nocí je i čas volna pro studenty a možných dovolených pro dospělé. A jak jinak to hráčsky oslavit než pomocí každoročních letních slev na Steamu. Ty už na Steamu běží a poběží až do 11. července/júla (přibližně týden a půl).

Ve velkých slevách najdete nejen starší tituly, ale také ty, které se k nám dostaly v nedávné době. Za zmínku tak určitě stojí zombie řezničina Dead Island 2 za polovinu (29,99 euro). Ubisoft se také rozjel a třeba dnes už o něco vyladěnější Ghost Recon Breakpoint seženete za 5,99 euro a povedené Immortals Fenyx Rising pak třeba za rekordně nízká 4 eura.

Middle-earth: Shadow of War najdete za 2 eura, extrémně kladně hodnocenou plošinovku Celeste za 1,95 euro a úžasné narativní RPG Disco Elysium zase za 3,99 euro. Fanoušci tycoonovek by neměli přehlédnout Prison Architect za 2,49 euro a samozřejmě by vám neměl v knihovnách chybět třeba Zaklínač 3 za 2,99 euro.

Za sebe osobně bych ještě rád vypíchl budovatelskou rogue-like strategii Againts the Storm za 19,49 euro (recenze zde), bundle Alan Wake + Control (včetně DLC) za 14,82 euro, Desperados 3 za 10 euro a nejrůznější díly série Resident Evil, které jsou také ve velkých slevách.

Čas na nákup máte do 11. 7. 2024. Pokud si plánujete něco koupit, tak si Steam peněženku můžete během minuty nabít přes kupon na Herní-kupony.cz. Nepotřebujete platební kartu. K platbě můžete využít online převod, běžný převod, můžete zaplatit pomocí mobilního telefonu přes SMS nebo hotovostí na terminálech Sazky. Kupon dorazí hned na e-mail.