Fanoušci klasického hororového filmu Halloween se mohou těšit hned na dvě hry, které jim umožní znovu prožít momenty ze snímku z roku 1978 a zahrát si za klasické postavy z jednoho z nejikoničtějších a nejdůležitějších hororů všech dob.

Obě hry vznikají ve studiu Boss Team Games pod dohledem původního režiséra Johna Carpentera. Ten je jako velký hráč nadšen, že může pomoci znovu oživit Michaela Myerse. Do vývoje je úzce zapojen a doufá, že nás vyděsí k smrti.

V současné době toho víme velmi málo. Minimálně jeden z připravovaných projektů je vyvíjen v Unreal Enginu 5 a je v rané fázi vývoje.

V Boss Team Games kromě vývoje mají zkušenosti také s vydáním, zaštítili Evil Dead: The Game od Saber Interactive a tvrdí, že vytvářejí hry na základně značek, které fanoušci milují. Vydali také Cobra Kai: Card Fighter od Gamaga.

Americký server IGN v exkluzivním odhalení připomíná, že za více než 45 let, co měl Halloween premiéru, nevzniklo moc her. Nejblíže skutečné adaptaci byl Halloween z roku 1983, vyšel ještě na Atari 2600 a zaměřil se na chůvu, jež se snaží najít bezpečnou místnost, zatímco ji pronásleduje Michael Myers. Mimochodem, objevil se jako vrah v populární hororové multiplayerové akci Dead by Daylight od Behaviour Interactive.