Epic Games má být další společnosti, která neodolala útokům hackerů. Skupina vystupující pod jménem Mogilevich tvrdí, že v tichosti provedla útok. Získat měla interní data o velikosti 189 GB. Obsahovat mají e-maily, hesla, celá jména, platební informace, zdrojové kódy a mnoho dalšího.

Data chtějí prodat. Termín je stanoven do 4. března/marce, ale nebyly zveřejněny důkazy ani částka. Nevíme, co se stane po tomto termínu. Majitel Unreal Enginu a Fortnite se ihned pustil do vyšetřování. Dokonce kontaktoval skupinu Mogilevich, aby poskytla důkazy. Ta zatím nespolupracuje.

Podle serveru Cyber Daily je Mogilevich relativně nová skupina ransomwaru a Epic Games je jejich čtvrtým cílem. Prvním byla dceřiná společnost Nissanu Infiniti USA, kterou napadla minulý týden.

Připomeňme, že na konci roku 2023 se skupina Rhysida dostala na servery Insomniac Games a stáhla velké množství dat, která se snažila prodat s vyvolávací cenou 50 bitcoinů (přibližně 2 miliony dolarů). O týden později data zveřejnila, včetně detailů o akční adventuře Marvel's Wolverine.