Jako by těch odkladů tento týden nebylo málo, společnost Square Enix odložila Final Fantasy VII Remake o měsíc na 10. dubna/apríla 2020 a Marvel's Avengers na 4. září/septembra 2020, včera CD Projekt RED posunul Cyberpunk 2077 na 17. září a dnes byl o tři měsíce odložen Marvel’s Iron Man VR.

Hra je určena exkluzivně pro PlayStation VR. Aby vývojáři naplnili svou vizi a splnili vysoká očekávání hráčů, tak učinili těžké rozhodnutí a přesunuli vydání Marvel’s Iron Man VR na 15. května/máje 2020. To je zajímavé datum, původně v tomhle termínu měla vyjít akční adventura Marvel's Avengers od autorů série Tomb Raider.

Přál bych si, aby to byl poslední letošní odklad, ale nejspíš tomu tak nebude.

V Marvel’s Iron Man VR se Tony Stark vzdal výroby zbraní a pustil se do vytváření technologie pro boj se zlem jako Iron Man. Po několika letech v roli superhrdiny na Tonyho zaútočí záhadná hackerka a protikorporátní aktivistka Ghost, která k tomu využívá staré zbraně Stark Industries. Ve snaze zničit jeho impérium útočí Ghost na zařízení Starkovy korporace po celém světě, což vede k neustálé eskalaci konfliktu a konečnému střetu.

Hlavní prvky hry Marvel’s Iron Man VR

- S pomocí dvou pohybových ovladačů PlayStation Move nastartuj Iron Manovy repulzní trysky a vzlétni do oblak s arzenálem kultovního Iron Manova vybavení na dosah.

- V dílně Tonyho Starka modernizuj techniku a vylepšuj Iron Manovo elegantní brnění i jeho úžasné schopnosti.

- Ve strhujících a akcí nabitých bitvách se utkej s jedním z největších Iron Manových soupeřů.