Hororových her je tu mnoho, avšak tenhle projekt už z traileru působí trochu jinak než ty běžné lekačky, které známe. Hra bude zasazena do prostředí druhé světové války. Na toto téma jsme se taktéž dočkali několika titulů, nyní však přichází temný psychologický horor.

Studio LKA už za sebou jednu podobnou hru má, a to The Town of Light. Hráčům se líbila a získala velice dobré hodnocení. Bude ji Martha is Dead následovat?

Hra bude vyprávět příběh pomocí skutečných míst a událostí. Měli bychom se dočkat směsice historie, pověr a psychologických úzkostí. Celé se to bude odehrávat v Toskánsku v roce 1944, když došlo ke konfliktu mezi německými a spojeneckými silami během druhé světové války.

Po objevení utopené ženy je její dvojče, které je dcerou německého vojáka, nuceno vypořádat se s akutním traumatem ztráty, zatímco pravda o brutální vraždě je zahalena tajemným folklórem a extrémní hrůzou. Vývojáři dále o příběhu říkají: „Cestou se setkáte se situacemi a objevíte věci, které by nikdo neměl mít... smrt byla snadná cesta ve srovnání s tou, která byla narušena mentální a emoční úzkostí, která přetrvává“.

Dle všeho to zatím vypadá na zajímavý příběh, kde nás bude děsit naše vlastní fantasie. Uvidíme, jak hra nakonec dopadne, nicméně dle předchozího projektu od tohoto studia bychom se měli dočkat solidního psychologického hororu. Očekávané datum vydání je někdy v příštím roce na PC a další zatím nespecifikované platformy.

Máte rádi hororové hry?