Bezplatné mobilní závody Mario Kart Tour konečně umožní hráčům hrát online proti lidem z celého světa a užít si tři nové multiplayerové módy určené pro lokální soupeření. Dlouho očekávaná aktualizace bude dostupná od 9. 3. 2020. Do mobilních telefonů a tabletů s operačními systémy iOS a Android by se vám měla stáhnout ve čtyři hodiny ráno našeho času.

Do dnešních dnů nabízí Mario Kart Tour akorát soupeření s umělou inteligencí a kopiemi skutečných hráčů. Naštěstí to se již v pondělí ráno změní a vy si budete moci zajezdit proti sedmi hráčům, včetně vašich přátel. Nintendo vám umožní vybrat si pravidla pro každý závod, případně hrát standardní závody s předem nastavenými pravidly, které vás každý den odmění. K dispozici budou tři tratě a vybrané turnaje se budou střídat každých 15 minut.

Jedno omezení tady ale je. Pokud nemáte předplatné Gold Pass, tak se nedostanete k takzvaným Gold Races (zlaté závody), v nichž jsou kompetitivní závody v kategoriích 150cc a 200cc. Pro ostatní je tak dostupná pouze první rychlostní kategorie - 100cc. Gold Pass stojí 5,49 euro (přibližně 140 Kč) za měsíc.

Na recenzi Mario Kart Tour se můžete podívat v rámci našeho pořadu V kapse.