Bandai Namco je proslulé svými předělávkami anime do her. Od One Piecu až po Digimony. Nyní si na paškál bere další populární mangu – Sand Land od Akira Toriyami. Pokud vám tohle jméno něco říká, tak vám rovnou prozradíme, že se jedná o mangaku, jenž stvořil Dragon Ball. Nejpopulárnější mangu a anime na světě.

Sand Land sice není nijak dlouhou mangu, svého času v roce 2000 vycházela pouhé čtyři měsíce, ale získala si velkou fanouškovskou základnu. Není tedy divu, že po sléze získala i svou hodinovou CGI adaptaci a nyní se naskytla skvělá šance celý koncept převést do herního prostředí. Bude se jednat o nové RPG a vyjde na PS5/PS4, Xbox Series X/S a PC.

Ve světě, kde je jen poušť a démoni i lidé soupeří o každý doušek vody, se princ démonů Beelzebub a šerif Rao vydávají pátrat po Phantom Lake kdesi v poušti. Projekt bude vznikat v koprodukci společností Sunrise Studio, Bandai Namco Filmworks Inc, Kamikaze Douga Co, Ltd. a ANIMA Inc. Kromě pěkného vizuálu typického pro anime hry se můžeme těšit na dobrodružství plné boje a pekelné akce. Navíc by společně se hrou měl vyjít i stejnojmenný film.

Pokud vás zajímají další novinky, nezapomeňte sledovat naše shrnutí zde.