Polda 2 remástr je za rohem. Už 12. 12. letošního roku si na počítačích budeme moci zahrát předělávku legendární hry Polda 2. Abychom na to nezapomněli, přichází české studio Zima Software s krátkým trailerem.

V něm si vychutnáme český dabing v podání Luďka Soboty a prohlédneme si některé vylepšené scény. Jak víme z dřívějška, dobrodružství bláznivého policisty Pankráce bylo celé překresleno ve vysokém rozlišení v širokoúhlém formátu. Přepracována byla ještě hudba a vylepšeny zvuky.

„Městečko Marsias je známé po celém světě jako místo vzniku revoluční technologie umožňující klonování lidské rasy. S rozvojem této technologie a jejího širokého uplatnění dochází k rozmachu celého města. Výroba klonů ve firmě ‚DNA revolution‘ nabírá gigantických rozměrů a obchodníci prodávají naklonované osobnosti do celého světa. Tam působí jako dvojníci politikům či populárním umělcům, využívají se rovněž schopnosti naklonovaných vědců nebo válečníků a dalších. Městečko prosperuje, lidé tu žijí dobře. A právě v tuto chvíli se chystají na vyvrcholení roku – volbu své klonované Miss. Když v tom do jejich plánů vkročí zločin. Vydejte se po jeho stopách a zažijete nespočetná dobrodružství,“ připomíná tisková zpráva příběh hry.

Polda 2 remást najdete na Steamu. Přídavek o událostech mezi Poldou 2 a 3 dorazí 1. 5. 2024. Pokud čekáte na verze pro Android a iOS, tak ty mají být vydány zhruba s ročním zpožděním.

V minimálních systémových požadavcích se uvádí Windows 7, 8 nebo 10, procesor Intel Pentium IV 1.0 GHz, grafická karta s 512 MB RAM a 700 MB volného místa na disku.