Tuzemské studio SCS Software pokračuje ve vývoji svých kamionových simulátorů. Euro Truck Simulator 2 čeká rozšíření mapy o Pyrenejský poloostrov se Španělskem a Portugalskem. To příznivci American Truck Simulatoru se mohou těšit na stát Wyoming.

V první galerii se podíváme do Madridu, kde sídlí španělská královská rodina a ve městě najdeme spoustu historické architektury a dva světoznámé fotbalové kluby. Na nových obrázcích můžete část z toho vidět a současně si prohlédnout nový systém nasvícení. Vývojáři upozorňují, že jde o záběry z vývojové verze a nemusí představovat finální produkt.

V Madridu se virtuální kamioňáci mohou těšit na přesně vytvořené dálnice, slavné stadiony, jako je například Coliseum Alfonso Pérez, a řadu průmyslových odvětví, kam budou doručovat náklad. Od potravinářských obchodů po železniční terminály a továrny na nákladní automobily.

Přečtěte si také: Co čeká české kamionové simulátory v letošním roce?

Wyoming zůstává záhadou. SCS Software nechávají na komunitě, aby přišla na místa, která jsou ukázána na screenshotech. Poznáte něco z toho? Nadále platí, že neznáme přesné datum vydání ani jednoho DLC.