Osud tvého království závisí na tobě… tobě… a tobě. Tak zní slogan nezávislé mlátičky Lysfanga: The Time Shift Warrior od studia Sand Door, kterou na trh pod vydavatelskou značkou Spotlight uvede studio Quantic Dream, jenž stojí za příběhovými klasikami jako Detroit: Become Human, Fahrenheit nebo Heavy Rain. A vypadá to, že francouzská společnost začíná rozšiřovat své vydavatelské portfolio o opravdu pestré kousky.

Lysfanga: The Time Shift Warrior vám dovolí vracet čas, vytvořit klony svých minulých já a bojovat s vlastní armádou. Můžete se tak stát legií, porazi hordy příšer a zachránit Antalu. Hlavní postava se přitom jmenuje Imë a jde o Lysfangu z Nového království a ochránkyni říše, která disponuje časovými schopnostmi od samotné bohyně času a už zmíněnou schopností vracet čas v boji o několik sekund a přivolávat na pomoc vlastní klony.

V boji proti démonům, kterým se říká Raxové, můžete rozšířit svůj arzenál zbraní, naučit se nová kouzla, překonávat nejlepší skóre a vracet se do už navštívěných lokací. Se skóre souvisí i možnosti změny nastavení obtížnosti nebo přidání bojových modifikátorů k získání nových odměn. Ke každé aréně se přitom dá přistupovat různými způsoby a podle slov tvůrců závisí úspěch jenom na kombinaci kouzel a zbraní.

Lysfanga: The Time Shift Warrior vyjde někdy během letošního roku ve verzi pro PC. Konkrétně bude k dostání přes Steam a Epic Games Store. Bohužel to ale vypadá, že na rozdíl od Under the Waves, dalšího chystaného projektu, který vydává Quantic Dream, se nedočkáme oficiální české lokalizace. A to navzdory tomu, že produktová stránka na Steamu je celá přeložená do češtiny.

Další novinky ze Summer Game Festu najdete v našem aktuálním přehledu.