Na počítačích se po Among Us, Phasmophobia a Valheimu rýsuje další velký nezávislý hit. Loop Hero pochází od studia Four Quarters a jedná se o kombinaci strategické, karetní a rogue-like hry, kterou si den po vydání našlo více než 150 tisíc hráčů.

Svět byl uvrhnut do nikdy nekončící smyčky zlým lichem. Na vás je postavit výpravu, která touhle smyčkou bude chodit stále dokola, dokola a dokola ve snaze porazit stále silnější nepřátele, zajistit si lepší loot a vybavení. Ale nebudete jen na straně hrdinů, ale i na straně monster, protože ve vašem zájmu bude tvořit silnější oponenty, aby vaše odměna byla mnohem lepší. Zní to jako RPG hra? Karetní hra? Nebo rogue-like hra? Ano, je to kombinace všech tří stylů.

95 % KLADNÝCH RECENZÍ V ŘÁDU TISÍCOVEK

CHVÁLÍ ČEŠTÍ STREAMEŘI I YOUTUBEŘI

Studio Four Quarters zasadilo všechny tyto prvky do silně retro stylizovaného světa a musíme říct, že se jim to rozhodně povedlo. Na Steamu tato hra sklízí opravdu velkou úspěšnost, a to až 95 % kladných recenzí v řádu tisícovek. Čeští streameři, YouTubeři... všichni Loop Hero chválí a utrácí v ní mnoho hodin času. Samozřejmě ani my nebudeme pozadu a již brzy vám přineseme více detailů o této hře. Pokud to teda nestihnete vy sami dříve. Hra je dostupná na Steamu, Epic Games Storu, Gogu a i Humble Bundle shopu a s aktuální slevou se prodává za 12,74 eur. Distribuce a ohlasy jsou zajištěny tak dobře, že do své nekončící smyčky chaosu uzavírají stále více hráčů. Čas si dát pár koleček.