Jak už bývá každý měsíc zvykem, tak nám Sony odhalilo hry, které si mohou tento měsíc vyzvednout hráči vlastnící předplatné PS Plus. A jaké že hry si pro nás pánové z Japonska na listopad připravili?

Bulletstorm: Full Clip Edition

Jako první tu máme Bulletstorm, navíc v kompletní edici obsahující všechny přídavné balíčky. Vžijete se do kůže Graysona Hunta, který nouzově přistane na opuštěné planetě, na níž se nachází ruiny luxusního resortu plného kasín a hotelů. Máte dvě možnosti. Buď přežít, nebo se pomstít těm, kteří vás na planetu dostali.

Yakuza Kiwami

Jako další tu máme díl ze série Yakuza s podtitulem Kiwami. Akční RPG ze světa japonské mafie, kde hrajete za postavu jménem Kazuma Kiryu. Ten se na veřejnosti objevuje po deseti letech strávených ve vězení, kde si odpykával trest za vraždu jiného kriminálního bosse. Na rozdíl od první hry se jedná o exkluzivitu pro tuto platformu, navíc si ji můžete vychutnat v upscalu na 4K.

I lidé vlastnící starší generaci konzole PlayStation si přijdou na své. Čeká na ně Arkedo Series a Jackbox Party Pack 2. V první případě se jedná o puzzle, ve druhém o párty hru.

A pokud máte PS Vita, tak pro vás si Sony připravilo dvě adventury. Burly Men At Sea a Roundabout. Obě podporují funkci Cross Buy, a tak si ji mohou vyzvednout i majitelé PS4.

A jako poslední je přídavný balíček do H1Z1, exkluzivně pro předplatitele PS Plus. Zdarma dostanete mikinu, auto a schéma zbraně.

Jak vás listopadově hry pro PS Plus zaujaly? A předplácíte si PS Plus? Dejte nám vědět do komentářů.