Prostřednictvím minutového gameplay videa a nových obrázků máme možnost prohlédnout si rozmanitou přírodu západního Balkánu, který do Euro Truck Simulatoru 2 dorazí v placeném dodatečném balíčku West Balkans.

Týmy v pražském studiu SCS Software mají s přípravou 8 nových zemí plné ruce práce. Západní Balkán je z hlediska biologické rozmanitosti jednou z nejbohatších částí Evropy. Je to také oblast, jež je z velké části pokryta horskými pásmy, zejména mezi severozápadem a jihovýchodem. Řidiči mohou očekávat velmi rozmanitý profil terénu, včetně některých velmi malebných horských tras.

Naopak při cestě do vnitrozemí narazíte na rovnoměrněji vypadající terén s výraznějším zastoupením zemědělství. Tady jsou podmínky příznivé pro pěstování ovoce a zeleniny, stejně tak pro chov hospodářských zvířat. S nimi souvisí přidání návěsů na přepravu dobytka.

Vývojáři neopomíjejí ani řadu nádherných národních parků, které zahrnují vše od zelených údolí přes vysoké hory až po rozmanitou škálu řek, vodopádů a dalších míst tohoto historického regionu.

Bohužel, datum vydání West Balkans DLC nadále neznáme. Euro Truck Simulator 2 je dostupný na PC s českými titulky.