Nová větší hra ze světa Star Wars? Vypadá to, že se jejího oznámení dočkáme už velmi brzy. O tzv. Projectu Maverick neslyšíme poprvé, už v minulosti totiž unikl název i obrázek s logem hry. K tomu ovšem došlo už téměř tři měsíce zpátky a od té doby bylo naprosté ticho. K jeho prolomení zjevně dojde už 2. 6., tedy příští týden v úterý.

Všemu nasvědčuje série tweetů od známých novinářů Jasona Schreiera a Jeffa Grubba. Všechno začalo právě druhým jmenovaným autorem, který na Twitteru zveřejnil jednoduchý rozvrh a k datu 2. června připsal „Mel Gibson picture”.

Nyní je jasné, že šlo o referenci na film Maverick, v němž si právě herec Mel Gibson zahrál. Další nápovědy přišly záhy. Jason Schreier odpověděl na tweet od EA Motive s tím, že jsou připraveni něco brzy oznámit. Jeff Grubb zase odpověděl gifem z nadcházejícího snímku Top Gun: Maverick.

A aby toho nebylo vůbec málo, Jason Schreier pochybnosti zakončil prozrazením, že se všechno tohle točí okolo Star Wars hry. Co přesně má Project Maverick být, ovšem zatím nevíme. Víme akorát to, že se má jedna o menší a - podle Jasona Schreiera - „neobvyklou” hru. Potenciálně by se mohlo jednat o titul se zaměřením na souboje ve stíhačkách, ale to ukáže až čas. Nebo tedy snad toho 2. 6.