Dostala se k nám nová gameplay ukázka ze špionážní strategie Evil Genius 2: World Domination. Jde o pokračování neobvyklé strategie z roku 2014. Hra vyjde v první polovině příštího roku na PC. Původně vývojáři chtěli stihnout letošní rok, ale z důvodu pandemie koronaviru se rozhodli už během léta pro odklad.

Video má šest minut a zaměřuje se na představení herních aktivit. Vaším cílem je se stát pánem zla a ovládnout celý svět. Na svém ostrově budete stavět mnoho rozličných budov, například kasino. Když uvidíte, že lidé nedělají to, co chcete, můžete se procházet po základně a speciálními schopnostmi donutit své přisluhovače k práci.

Nechybí ani výroba zbraní hromadného ničení. Projektů tohoto typu bude více a bude nutné je řádně otestovat, abyste dokázali vyvinout zbraň tak smrtící, že se všechny vlády světa začnou bát a předají vám svou moc. To ale nebude jen tak. Nejprve musíte budovat svou základnu, trénovat své miniony a bránit se. Důležité je, že si vyberete svůj ráj a vše můžete dělat po svém. Tím definujete svůj herní styl.

Fanoušky potěší přítomnost známých tváří z prvního dílu. Od té doby ale uplynulo hodně času, tak se nelekněte, že jsou starší.