Dobrá zpráva. Nadcházející hra Jagged Alliance 3 se bude prodávat během léta letošního roku nejen digitálně přes Steam, ale také ve fyzické taktické edice za 130 eur.

Edice za tři tisíce korun bude zabalena v ochranném kufru, které je stoprocentně vodotěsné a prachotěsné, s certifikací IP67. Jeho vnější rozměry jsou 258 x 243 x 118 mm a vnitřní 235 x 180 x 106 mm. Uvnitř najdete odolný taktický opasek na kalhoty, taktické pouzdro na opasek pro vaše pomůcky, A.I.M. pin, sadu 36 karet postav, originální soundtrack na disku a kopii Jagged Alliance 3 na disku v limitovaném media booku.

Podívejte se na video, které edici představuje:

Taktická RPG strategie Jagged Alliance 3 má být ve stylu předchozích dílů. Autoři ze studia Haemimont Games, kteří jsou podepsání za sérií Tropico a Victor Vran, nevymýšlejí žádné bláznivé kousky a zavedou hráče do fiktivní země Grand Chien, kterou po smrti jejího prezidenta ovládla Legie – mocná organizace, jež si hodlá všechny obyvatele podrobit silou. Vy se ujmete role žoldáků placených rodinou bývalého vůdce a vaším úkolem je získat zemi zpět.

„Ve hře Jagged Alliance 3 si vyberte z obrovské soupisky žoldáků s vlastními jedinečnými osobnostmi, rozmary a příběhovým pozadím. Pak vyrazte na průzkum Grand Chienu, kde budete potkávat nové lidi, vydělávat peníze, rozvíjet svůj tým, a nakonec budete činit rozhodnutí, která ovlivní osud celé země,“ láká tisková zpráva.