Nestává se to často, ale teď mi opravdu došla slova. Už nominace do Křišťálové Lupy nás v redakci posadila na zadek a děkovali jsme úžasné komunitě, kterou máme. Vy jste se ale postarali o to, že INDIAN vyhrál v kategorii Zájmové weby a stal se prvním videoherním projektem v historii této ankety.

INDIAN byl nominován ještě v kategorii Online video. Vítězem jsou Tři tygři. INDIAN skončil na čtvrtém místě.

Moc vám děkujeme za přízeň. Je vidět, že naše každodenní práce má smysl a baví vás. Za poslední rok INDIAN prošel velkým progresem. Investice nám umožnily zaměstnat na plný úvazek více lidí a vytvořit jednu z největších redakcí v České republice.

Slibujeme vám, že se rozhodně nezměníme a nadále vám budeme přinášet čerstvé novinky ze světa her, kvalitní recenze ve formátu videa i textu, zajímavá témata a rozhodně budeme pokračovat v natáčení oblíbených pořadů.

Během přímého online přenosu vystoupili spoluzakladatelé Filip „Fiola“ Kraucher a Tomáš „Gelu“ Otáhal. Záznam úplně nahoře.

Anketa Křišťálová Lupa 2020 – Cena českého Internetu oceňuje nejoblíbenější a nejzajímavější projekty a služby českého Internetu za rok 2020. Letos proběhne již 15. ročník nejvýznamnější internetové ankety, kterou pořádá server o českém Internetu Lupa.cz.

O pořadí v kategoriích Zájmové weby a Online video rozhodovala internetová veřejnost.