Píše se rok 1981 a jako mladý policejní praktikant jste přiděleni k práci na pohraniční stanici v hornaté oblasti Karikatka. Vstup do Akaristické lidové republiky je přísně hlídám a každý váš krok je monitorován. Budete prověřovat pravost dokladů, hledat pašované zboží a užijete si i přestřelky s gangy a policejní honičky, když se zoufalí pašeráci pokusí utéct.

K dispozici budete mít UV světlo a další vhodné nástroje. Stanici budete postupně vylepšovat, abyste dokázali odhalit další pašované zboží, které bude stále lépe skryto. To samé platí o falešných dokladech, které budou stále věrnější.

Jednu takovou situaci ukazuje nový gameplay trailer úplně nahoře. Contraband Police vyjde 8. 3. letošního roku na PC. Na Steamu je dostupné demo a prolog, která má poslední uživatelské recenze extrémně kladné.

Pro hraní potřebujete Windows 10 (64-bit), Intel Core i5-6600 3,3 GHz, AMD Ryzen 5 1600 3,2 GHz nebo ekvivalent, 8 GB RAM, grafickou kartu NVIDIA GeForce GTX 1050 nebo AMD RX 560 (3 GB VRAM, Shader Model 5.0) a DirectX 11.