Titul Hitman: Blood Money – Reprisal, čili komplexní přepracování původního titulu z roku 2006, si budou moct fanoušci vychutnat na mobilních zařízeních a Nintendu Switch již koncem tohoto měsíce. Společnost Feral Interactive to potvrdila při vydání nové upoutávky (podívat se na ni můžete výše).

Hitman: Blood Money – Reprisal dorazí už 30. 11. na Android a iOS jako hra se speciální optimalizací hratelnosti, vhodnou pro malé obrazovky. Majitelé konzole Nintendo Switch se dočkají až v zimě. V obchodě App Store jsou již nyní otevřeny předobjednávky – titul je možné pořídit za 349 Kč nebo 14,99 eura. Zahájení předprodeje na Google Play se očekává v nejbližších dnech.

I tentokrát se vžijete do role profesionálního zabijáka – Agenta 47 – a vydáte se na nespočet nelehkých misí, abyste zlikvidovali své nepřátele. Vývojáři z dánského IO Interactive lákají na tak široké spektrum možností, jak se k daným úkolům postavit, že se má pomalu podobat sandboxu. Hra vás provede nejrůznějšími scénáři a lokacemi – od pařížské opery až po plnou ulici během slavností Mardi Gras v americkém New Orleans.

Při hraní vám bude k dispozici bohatý arzenál zbraní nebo takzvaný Instinkt mód, jenž zvýrazňuje stráže, cíle nebo kritické body mise. S ním úzce souvisí také upozornění na vstup do zakázaných oblastí nebo výstrahy, které vám připomenou, abyste zbytečně nevzbuzovali podezření. Odhalení půjde předejít ukrýváním mrtvol nebo tichým zabíjením zblízka.