Nejspíš v návaznosti na premiéru třetí řady seriálu The Boys (Banda) od Amazonu si Hideo Kojima vzpomněl na projekt, který chtěl před časem vytvořit.

Tvůrce Metal Gear Solid a Death Stranding na Twitteru uvedl, že před časem chtěl líčit osud dvojice detektivů – muže a ženy – bojujících v zákulisí s legendárními hrdiny. U hlavní role přemýšlel nad hercem Madsem Mikkelsenem. S ním spolupracoval u Death Stranding.

Od nápadu ale upustil poté, co viděl první díly The Boys, protože koncept byl podobný seriálu, ale s tím, že by se vše odehrávalo v trochu jiném prostředí.

Není jasné, zda měl Kojima na mysli hru, nebo projekt v jiném médiu. Jak víme, studio Kojima Productions expanduje do hudby a filmů. Je také otázkou, kdy se Kojima nápadem zabýval. Seriál měl premiéru v roce 2019.

Vzápětí vysvětlil, že v dnešní době, kdy jsou superhrdinové masově využíváni v zábavním průmyslu, by taková produkce musela být plná drsné akce, bez jasných rozdílů mezi hrdiny a padouchy, s pořádnou dávkou černého humoru a opačným pohled na svět, než jsme zvyklí.

Pak dodal, že projekt zůstal pouze v jeho mysli.

Na příspěvek japonského producenta, scenáristy a designéra reagoval Eric Kripke, showrunner seriálu The Boys, jenž je nápadem nadšen. Navíc je velkým fanouškem práce Hidea Kojimy a rád by s ním spojil síly při vytvoření hry podle The Boys. K tomu se ale Kojima zatím nevyjádřil.

Teď má totiž dost práce, připravuje nejen hru založenou na cloudu ve spolupráci s Xboxem, kterou je dle všeho horor Overdose s Margaret Qualley z Death Stranding, ale také pokračování Death Stranding.