Nadcházející demo pro Anthem se pokusí co nejvíce přiblížit, co si pro nás pánové z BioWare tentokrát chystají. Přestože bude časově poměrně omezené, bylo slíbeno, že obsahu v něm bude ažaž. Jak si povede hra celkově, zatím netřeba odhadovat, ale mnohokrát řečená věta stále platí: Anthem bude pro BioWare velice důležitý titul. Může totiž definovat, jakým směrem studio půjde. A úspěch je více než potřebný.

Hráče logicky zajímá, kolik času si mají na Anthem připravit. Překvapujícím stanoviskem BioWare je, že samo neví. Přední producenti BioWare, Ben Irving a Michael Gamble, byli ke konci minulého roku aktivní na Twitteru a zodpovídali všetečné dotazy. U otázky herní doby se oba shodli, že je těžké odpovědět a odhadovat. Anthem má nabídnout opravdu hodně obsahu, včetně vedlejších misí či tzv. stronghold misí, čili o zábavu by neměla být nouze. Bude záležet, jakým stylem budete hrou procházet. Také je důležité zmínit, že vydáním Anthem nekončí. Slíbený je taktéž přísun dalšího obsahu i po vydání.

V neposlední řadě bylo zveřejněno nové video se záběry z kompletního průchodu misí Lost Arcanist. Jestli máte zbytečných 15 minut navíc, jedná se o příjemnou podívanou plnou grafických bomb.