Žánr Battle Royale se v dohledné době rozšíří o Grit z Divokého zápasu s bitvami pro sto hráčů. Včera byly zahájeny první technické testy PC verze a již brzy se hra dostane do předběžného přístupu na Steamu.

V Grit se hráči stanou kovboji, zúčastní se duelů v pravé poledne a mohou jezdit na koních a prozkoumávat město, ropná pole a pláně nezkrotného západu. Vítěz ale může být pouze jeden. Je tak nutné najít ukryté zbraně a další vybavení, abyste měli větší šanci přežít.

Arzenál nabídne více než dvacet modelů střelných zbraní s realistickým modelem střelby, je tak nutné myslet na gravitaci. Koně jsou určeny nejen jako dopravní prostředek, ale také k přepravě nalezeného vybavení. Kromě sólových zápasů jsou v plánu také týmové bitvy - ve dvojicích nebo ve větších skupinách.

Velké lákadlo má představovat parní lokomotiva. Můžete ji získat pod kontrolu a využít, abyste zůstali v battle royale kruhu.

První technická zkouška alfa verze skončila v jednu hodinu ráno našeho času. Další fáze jsou naplánovány na neděli a pondělí, v obou případech od jedné do třetí hodiny v noci. Počet účastníků je omezen. Pokud vás Grit láká, můžete na Steamu požádat o přístup. Plná verze má dorazit letos v září/septembri.