Bývalý zaměstnanec Rockstar Games, který ve známém studiu pracoval v letech 2005 až 2018, se podílel na mnoha úspěšných hrách a odhalil zajímavé informace.

Jon Young na LinkedIn zmiňuje, že se z pozice hlavního video editora ve výzkumném oddělení Rockstaru podílel na Grand Theft Auto VI. S největší pravděpodobností to bylo v raných fázích vývoje. Ten dle Younga začal už v roce 2015, tedy pouhé dva roky po úspěšném GTA V, které má na kontě více než 185 milionů prodaných kusů. To znamená, že v době vydání, které se odhaduje do 31. 3. 2025, bude nové GTA ve vývoji téměř 10 let.

Young uvádí také neoznámené pokračování Bully, konkrétně druhý a třetí díl. U obou má rok 2008. S největší pravděpodobností tak dva roky po vydání prvního dílu této nevšední akční adventury z internátní školy probíhaly práce kolem dvojky a trojky. Těch jsme se ale dosud nedočkali a nejspíš byly oba tituly zrušeny. Je dost možné, že Bully 2 bylo v pokročilejší fázi, zatímco Bully 3 bylo pouhým snem. Některé neoficiální informace tvrdí, že před zrušením mělo Bully 2 nejméně šest hodin hratelného obsahu.