Vývojová část Gearbox Entertainment, kde vznikly střílečky Borderlands a Tiny Tina’s Wonderland, byla před dvěma týdny prodána Take-Two Interactive, zatímco vydavatelská divize zůstala pod Embracer Group. Dnes jsme se dozvěděli nový název.

Gearbox Publishing se přejmenovává na Arc Games. Nadále sídlí v San Franciscu a měl by pokračovat v obvyklých činnostech.

„Jsme stejný tým vášnivých hráčů, který vám přinesl mnoho oblíbených sérií, včetně Remnant, Have a Nice Death, Star Trek Online a Neverwinter,“ uvádějí.

„A těšíme se, že vám přineseme ještě více vzrušujících titulů, jako je Gigantic: Rampage Edition, Hyper Light Breaker a další hry, které budou brzy oznámeny na rok 2025 a dále!“ dodávají. Něco z toho máme vidět ve středu na prezentaci Triple-i Initiative, jež je zaměřena na nezávislé hry. Začátek je v sedm večer našeho času. Účast potvrdili tvůrci a vydavatelé hitů jako Darkest Dungeon, Spiritfarer, V Rising a Risk of Rain.

Jde o třetí název této firmy. Původně se jmenovala Perfect World Entertainment. Poté ji koupila Embracer Group a přiřadila ke Gearboxu.