V letních měsících trávíme u počítačů a konzolí méně času, což vydavatelé nutí uvádět hry na trh až po letních prázdninách. Hezky je to vidět na seznamu dosud potvrzených her, které budou v den vydání přidány do Game Passu.

Předplatitelé se v září mohou těšit na čtyři zajímavé tituly. Pokud se tedy něco nezmění a některý z nich nepostihne ještě odklad. Zatím ale platí tohle:

STAR TRUCKER

3. 9. pro PC a Xbox Series X/S

Star Trucker je intergalaktický simulátor velkých nákladních vozů, který kombinuje prvky RPG s poklidnou blažeností simulace kamionů. Budeme převážet náklady, obchodovat s troskami a hledat bohatství a slávu mezi hvězdami.

„Naskočte do kabiny svého velkého stroje na raketový pohon, díky kterému budete převážet náklady, prohledávat trosky a interagovat s výstřední hrstkou hvězdných truckerů na této výpravě ve stylu Americana po té největší dálnici – ve vesmíru!“ uvádí popisek.

AGE OF MYTHOLOGY: RETOLD

4. 9. pro PC a Xbox Series X/S s českými titulky

Klasická real-time strategie od tvůrců Age of Empires se vrací ve velkém stylu. Age of Mythology: Retold je komplexní remake zaměřený na mýtický svět, kde se střetávají bohové, monstra a lidé. Retold kombinuje ty nejlepší prvky oblíbeného Age of Mythology s moderním designem a grafikou real-time strategií a je epickým a inovativním zážitkem pro staré i nové hráče.

S.T.A.L.K.E.R. 2: HEART OF CHORNOBYL

5. 9. pro PC a Xbox Series X/S s českými titulky

Očekává postapokalyptická akce S.T.A.L.K.E.R. 2: Heart of Chornobyl je za rohem. Čeká nás průzkum rozsáhlé uzavřené zóny Černobylu, která je plná nebezpečných nepřátel, smrtících anomálií a silných artefaktů. Vše si užijeme z očí osamoceného stalkera, seznámíme se s členy různých frakcí a rozhodneme se, kteří si zaslouží naše přátelství a kteří kus olova mezi oči.

„Připravte se na střet s děsivými zmutovanými tvory, kteří se vás pokusí zmasakrovat podle různých modelů chování. Každý mutant se může objevit v rámci různých poddruhů, takže jejich chování je zcela předvídatelné. Skutečně extrémní nebezpečí představují regiony s doupaty četných mutantů, kteří loví ve velkých skupinách,“ uvádí popisek.

ARA: HISTORY UNTOLD

24. 9. pro PC s českými titulky

Ara: History Untold je historická tahová strategie, která nám umožní vybudovat národ a vést své občany napříč dějinami k vrcholu lidských úspěchů tím, že objevujeme nové země, rozvíjíme umění a kulturu, provozujeme diplomacii a bojujeme se svými soupeři, abychom dokázali, že jsme největší vládce všech dob.