Po dalším zdražení je Game Pass v hledáčku hráčů, kteří čekají, co za zvýšenou cenu dostanou. Insideři opět předbíhají Microsoft a odhalují několik her, které by se měly do předplatného dostat.

Insideři eXtas1stv a NateTheHate2 dali dohromady zajímavý seznam. V první polovině srpna se máme těšit na remasterovanou trojdílnou plošinovku Crash Bandicoot N. Sane Trilogy (8. 8.) a remake akční adventury Mafia: Definitivní edice (13. 8.) s českým dabingem. Potom má dorazit taktická tahovka Wargroove 2 a Atlas Fallen (22. 8.).

Vydavatelé a vývojáři mezitím potvrdili tyto tituly: úplná novinka Creatures of Ava (7. 8.) je akční adventura, ve které máme zachránit různá stvoření, Core Keeper (27. 8.) zve k průzkumu dungeonu v jednom až šesti hráčích a Sopa: Tale of the Stolen Potato je dobrodružství v kouzelném světě plném zázraků pro malé i velké.

Kromě toho to vypadá, že se do Game Passu vrátí Grand Theft Auto V. Tentokrát ale nemusí být pro konzole a cloud, nýbrž pro PC. Nasvědčuje tomu grafika PC Game Passu.