Od QuakeConu 2022 si fanoušci po celém světě hodně slibují, ale raději zůstaňme při zemi a nečekejme šokující odhalení. Rozjíždí se to ale hezky, ještě před začátkem, který je naplánován na 19:00, přichází Microsoft s potvrzením dalších starších her Bethesdy do Game Passu.

Počínaje dneškem se nabídka klasických her v rámci PC Game Passu a Microsoft Store rozšiřuje o 10 titulů, včetně Return to Castle Wolfenstein, Quake 4 nebo The Elder Scrolls Adventures: Redguard. Podívejte se na celý seznam:

  • Return to Castle Wolfenstein
  • Quake 4
  • Wolfenstein 3D
  • An Elder Scrolls Legend: Battlespire
  • The Elder Scrolls Adventures: Redguard

V Microsoft Store si navíc můžete od dnešního dne zdarma stáhnout The Elder Scrolls: Arena, The Elder Scrolls: Daggerfall a Quake Champions pro PC a koupit si Heretic: Serpent Riders, Hexen: Beyond Heretic a Hexen: Deathkings.

Všude možně byste také měli narazit na až 70 % slevy na různé hry od Bethesdy, například na 60% slevu u Deathloopu, 50% slevu u Ghostwire: Tokyo a slevy u sérií Fallout, Dishonored nebo Wolfenstein, stejně tak na Doom Eternal a další tituly.

*Aktualizace: Původně jsme v článku uváděli, že nově objevené achievementy poukazují na příchod Quake Champions na konzole Xbox. Ukázalo se ale, že achievementy jsou v Xbox/Microsoft Store z důvodu přidání PC verze Quake Champions do Game Passu.